DESIGN BĂI

Unul din trendurile actuale este design-ul vintage, chiar și pentru băi. Oglinzile vintage sau obiectele unice de iluminat pe care le puteți găsi prin târguri sau pe la magazine de lux pot aduce o atmosferă interesantă în paradisul dvs. privat. Întregul aspect poate fi adus împreună cu plăci ceramice modelate, sau chiar făcând vizibile instalații sanitare din aur. Dacă vintage este stilul tău, această tendință de baie este cu siguranță fără vârstă.

Un stil curat și rafinat rămâne, de asemenea, o tendință de bază a băii, indiferent de perioada de timp. Desigur, în zilele noastre, aceste stiluri rafinate sunt puțin mai contemporane și au tonuri mai calde. Culorile pământului, tonurile gri și albul, par să domine această modă. Cu toate acestea, unii sunt mai îndrăzneți și pot adăuga un strop de culoare sau plăci cu model pentru a aduce un aspect mai modern băii.

Pe măsură ce tehnologia evoluează, un număr din ce în ce mai mare de opțiuni tehnologice sunt disponibile pentru baie. Oglinzile cu iluminare LED încorporată, bateriile de detectare a mișcării și chiar regulatoarele automate de temperatură cresc în popularitate. Așa cum se vede în unele băi de hotel, ecranele tactile integrate cu oglindă devin tot mai populare. Indiferent dacă doriți să controlați iluminatul, să vizualizați prognoza meteo a zilei, sau pur și simplu să îi impresionați pe oaspeți, progresele tehnologice oferă în mod constant opțiuni noi. Vrei să adopți această tendință de baie?
Rafturile de prosoape încălzite sunt, de asemenea, utilizate astăzi, în locul radiatoarelor, pentru a usca prosoapele, precum și pentru încălzirea camerei. Ele economisesc, de asemenea, spațiu, și păstrează un aspect ordonat al băii. Vă sugerăm să atârnați unul deasupra căzii de baie pentru a avea acces ușor și pentru a exploata o zonă a camerei care deseori nu mai este folosită. Orice abordare alegeți, vă stăm la dispoziție.

  • Category :
  • Type :
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment