DESIGN BUCĂTĂRII

Lumea design-ului eficient al bucătăriei este un labirint de idei de proiectare, de ghiduri și sfaturi, și un flux aparent fără sfârșit de consultanță de specialitate. De unde începi? Pentru a naviga pe acest peisaj culinar, am compilat un punct de pornire pentru a vă ghida.


Să începem cu începutul. Înainte de a începe să vă planificați bucătăria nouă, trebuie mai întâi să decideți de ce anume aveți nevoie. Doriți pur și simplu să oferiți bucătăriei dvs. un facelift, sau să refaceți totul de la zero? Bugetul, desigur, va fi un factor determinant. Dar ar trebui, de asemenea, să decideți ce elemente (dacă există) vă plac în bucătăria dvs. și doriți să le păstrați. Dacă, de exemplu, modelul de bucătărie funcționează, de ce să-l schimbați? Cel mai bine este să vă concentrați asupra domeniilor care necesită atenție.


Dacă doriți o bucătărie complet nouă, sunt multe lucruri de luat în considerare. Există sute de idei de bucătărie care se potrivesc fiecărui stil, buget și aspect. Începeți prin a stabili nevoile dvs. și decideți dacă să faceți acest lucru singur sau optați pentru ajutor profesional. De asemenea, familiarizați-vă cu diferitele stiluri de bucătărie pentru a crea un aspect pe care-l doriți. De la bucătării moderne la stiluri mai tradiționale, sigur unele aspecte vă vor atrage atenția.

  • Category :
  • Type :
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment