DESIGN DORMITOARE

Un dormitor ar trebui să fie o evadare personală, un sanctuar, care vă exprimă culorile, sentimentele și colecțiile preferate. Aflați principalele reguli de reținut când vă decorați dormitorul.

Alege culori subtile

În loc de culori primare îndrăznețe, alegeți nuanțe liniștitoare și un palat odihnitor de tonuri monocrome. Amintiți-vă de teoria culorii: nuanțele blânde de albastru, lavandă sau verde sunt considerate calme și senine. Utilizați versiuni mai soft ale culorilor dvs. preferate în dormitor. Asta ar însemna alegerea de mov în loc de vânăt sau de portocaliu-dovleac în loc de portocaliu-mandarină.

Mergi pe variante simple de dormitor
Un dormitor ar trebui să arate confortabil și simplu, sofisticat și elegant, indiferent de stilul de decorare pe care îl alegeți. Pentru a ușura mișcarea, lăsați cel puțin un metru între pat și pereții laterali sau corpurile mari de mobilier și cel puțin 60 cm între pat și mobilierul jos (mesele și comodele). Dacă trebuie să mergeți în jurul patului pentru a ajunge de la dulap la baie, gândiți-vă cum puteți mișca patul. Mobilați dormitorul dvs. numai cu ceea ce aveți nevoie. Un pat, o noptieră sau două, un dressing/dulap și un scaun sunt necesități. Orice altceva este dezordine. Accesoriile trebuie menținute la minimum. Alegeți o piesă de artă frumoasă, aranjați câteva fotografii de familie, adăugați flori și lumânări și cam atât.

Alege mobila potrivită 
Când sunteți gata să cumpărați mobilier pentru dormitor, începeți cu un plan de pardoseală și un desen măsurat al spațiului. Mobilierul ar trebui să se potrivească camerei în care este așezat și acest lucru este valabil în special pentru mobilierul pentru dormitoare. Nu alegeți un pat mare și dressing pentru un dormitor mic. Dacă dormitorul tău este mare, alege mobilierul care se potrivește cu el. Mobilă și accesorii care sunt prea mici vor arăta pierdute, stinghere, într-o cameră mare.

  • Category :
  • Type :
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment