DESIGN HORECA

O dată cu trecerea anilor, piața HoReCa crește și se schimbă foarte repede, la fel ca în modă. În zilele noastre, concurența pe piață este acerbă, iar cheia succesului este diferențierea afacerii dvs. de celelalte.

Trebuie să creați o identitate unică pentru marca dvs., printr-un interior individual și creativ, care face pe cineva să se simtă înălțat prin gust, miros, și, nu în ultimul rând, văz. Să fii pe trend este important. La fel de important este ca majoritatea clienților dvs. să se simtă bineveniți.

Tendințele de design interior s-au schimbat mult, de la stilul industrial cu culori pământii și piese grele de decor la materiale precum catifea, finisaje de aur și culori pastelate. Punerea în aplicare a noilor tendințe reci sau doar a unor elemente pentru a împrospăta locația va aduce mai mulți oaspeți.
Câteva elemente de accent pot oferi o estetică curată și frumoasă pentru orice locație.

Indiferent de stilul hotelului, restaurantului, cafenelei, barului sau bistroului pe care îl dețineți, plantele și florile încă arată foarte bine și sunt primitoare. O nouă tendință care a devenit populară printre designeri este utilizarea lemnului pe pereți, pe bar, pe tavan, în diferite moduri și forme. Astfel, unele restaurante încearcă să transmită oaspeților lor comoditate.

  • Category :
  • Type :
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment