DESIGN TERASE

Un plus extraordinar pentru o casă elegantă și unică este o terasă. La fel ca un atrium, verandă sau balcon, o terasă vă oferă o șansă de a afișa un anumit gust și creativitate. Inspirația vă poate ajuta să alegeți mobilierul și plantele potrivite. Prima întrebare care poate să vă vină în minte este dacă doriți o podea de lemn sau din piatră. 

O terasă face parte din casa dvs., deci este foarte important să vă gândiți cum vă veți potrivi la nivelul terasei cu bucătăria sau camera de zi învecinată, și să luați în considerare dacă terasa se conectează la o grădină. Diferențele de nivel pot provoca multe dificultăți, astfel încât trebuie să luați în considerare cu atenție acest factor chiar la începutul procesului. Este foarte important să luați în considerare cu atenție materialele care vor fi utilizate. Terasele cu dale de pavaj, de exemplu, dacă au fost aplicate corect, sunt durabile și necesită puțină întreținere. Asigurați-vă că există o cale de scurgere a apei de ploaie.

Design pentru terase – mobilierul

Un element cheie în proiectarea unei terase sau a unui balcon este mobila pe care o alegeți. Pentru majoritatea oamenilor, mobilierul este cel mai important aspect al design-ului. Oamenii au nevoie, desigur, de ceva pe care să stea, dar estetica mobilierului este piatra de temelie a atracției terasei ca întreg. Cum arată mobilierul și modul în care acesta este structurat și aranjat este foarte important. Cele mai populare materiale de mobilier în aer liber sunt fier forjat, plastic, aluminiu, rattan și lemn natural. Mobilierul din lemn costă de obicei mai mult, dar oferă un sentiment de căldură și longevitate. Rattanul și aluminiul, spre deosebire de mobilierul din plastic, nu trebuie lăsate afară pe orice vreme. Indiferent de mobilierul pe care îl alegeți, ar trebui să vă gândiți mereu la dimensiunea spațiului pe care trebuie să îl amenajați.

  • Category :
  • Type :
Comments

Just Say Your Opinion

Your Comment